Merken

In de sieraden markt zijn een groot aantal merken te vinden in die producten vertegenwoordigen. Er zijn ook meerdere sieraden merken die een bepaald deel voor hun rekening nemen zoals bijvoorbeeld armbanden en ringen. Ook zijn er merken die alle soorten aanbieden in de sieraden markt waardoor je voor alles terecht kan bij een merk. Opvallende sieradenmerken van het moment zijn Armani, Breil, TOV, Diesel, Guess, Fossil, Ti Sento, SuperTrash, Dji Dji Italia en natuurlijk niet te vergeten DKNY.

Sieraden van TOV en Dji Dji Italia

Enkele van de bovenstaande merken zijn al meerdere jaren gevestigd in de sieraden branche, maar de merken zoals bijvoorbeeld TOV en Dji Dji Italia komen sinds kort pas om de hoek kijken. Deze sieraden merken bieden producten aan waar vraag naar is en hebben allebei hun eigen stijl waarmee een bepaalde doelgroep wordt aangesproken. TOV Essentials gaat voor een trendy, hoge kwaliteit, combineerbare luxe en dat met sieraden die je meerdere jaren kan dragen. Subliem en elegante sieraden biedt Dji Dji Italia aan met een prachtige kwaliteit, deze producten kunnen ideaal gecombineerd worden met de sieraden die je al in je bezit hebt. Het merk bied zowel producten aan in het zilver, goud als in het rose. Rose is een kleur die de afgelopen jaren steeds meer naar voren komt in het sieraden beeld. Het is een mooie zachte kleur die net weer wat anders is als zilver en goud.

Prachtige sieraden merken

De sieraden merken die al meerdere jaren aanwezig zijn binnen de sieraden branche zijn DKNY, Ti Sento, Breil, Guess, Fossil en Armani. Allerlei merken die elk jaar weer met een nieuw trendy collectie komen die aansluit op hun vorige sieraden producten. Ti Sento is een schitterend merk in dit rijtje en biedt uiteenlopende producten aan waardoor ze vele mensen aanspreken. Van sublieme bedelarmbandjes, mooie ringen, prachtige oorbellen tot en met schitterende kettingen. Naast Ti Sento zijn er de sieradenmerken DKNY en Guess die niet alleen sieraden aanbieden, maar ook trendy horloges en merkkleding die natuurlijk perfect passen bij de sieraden. Ben je benieuwd naar de collecties van deze merken bekijk dan online het overzicht van Sieradenplaats.nl !