Oorbellen

Sieraden kunnen op verschillende plaatsen gedragen worden, een ring dragen we om onze vingers, een ketting om onze nek, om onze armen dragen we armbanden en in de oren worden oorbellen gedragen. Wanneer je oorbellen wilt zul je eerst gaatjes dienen te laten schieten bij een juwelier die hiervoor gecertificeerd is. Het is slim om hiervoor naar een echte juwelier te gaan die weet wat hij of zij doet zodat je geen ontstekingen krijgt of gaatjes hebt die scheef geschoten zijn. Mocht je dan in het bezit zijn van gaatjes dan kan je hierin mooie oorbellen plaatsen.

Oorbellen in zilver en goud

Oorbellen zijn in vele verschillende vormen en soorten van ringen, oorbellen met hangertjes of knopjes. De oorbellen met hangertjes kunnen beschikken over de meest uiteenlopende hangertjes van pareltjes, diamantjes tot en met kruisjes, hartjes en mogelijk andere fantasie hangertjes. De ringen die gedragen worden als oorbellen zijn in er allerlei verschillende maten en ook zijn er speciale soorten met bijvoorbeeld details als diamanten. Ook is het mogelijk om ringen te kopen waaraan een hangertje gehangen kan worden waarmee je eigen look kunt creëren. Oorbellen worden gemaakt van meerdere soorten stoffen zoals bijvoorbeeld zilver, goud, nikkelvrij metaal en dergelijke.

Bekijk het oorbellen assortiment

Ben je opzoek naar een prachtig paar oorbellen voor een feestelijke gelegenheid zoals kerst of een leuke feest dan kun je terecht op onze website. Wij bieden een volledig assortiment als het aankomt op oorbellen van oorbellen voor mannen, vrouwen als voor kinderen kun je hier online slagen. En let er natuurlijk altijd op dat je sieraden op elkaar afgesteld zijn dus als je een zilveren ketting draagt dan draag je hier zilveren oorbellen bij. Zorg ervoor dat je perfect gecombineerd eruitziet.

Merk sieraden Magazijn Opruiming